Tuinontwerp in vijf stappen

Iedere nieuwe tuin is voor onze tuinarchitecten en hoveniers een uitdaging. Want hoewel ze alles weten van beplanting, bestrating, trends en mogelijkheden kennen ze ú nog niet. Wat zijn uw wensen? Welk beeld heeft u van uw toekomstige tuin? Welk budget heeft u en hoeveel tijd wilt u bijvoorbeeld aan onderhoud besteden? Pas als we dat weten, kunnen we een passend ontwerp voor u maken. Daarom investeren we veel tijd en energie in een hechte samenwerking met u en uw gezin als we een tuin voor u ontwerpen. Dat doen we in vijf stappen.

 

Oriëntatie

Onze tuinarchitect komt bij u thuis om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ontwerpvoorstel

Besluit u een tuinontwerp te laten maken, dan hoort u vooraf exact wat daarvan de kosten zijn. Na akkoord komen we een tweede keer bij u thuis om een ontwerpvoorstel te bespreken. Zonodig passen we dit voorstel aan tot u geheel tevreden bent.

Definitief ontwerp

In deze fase krijgt u een tekening op schaal en eventueel 3D impressies van het definitieve ontwerp. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin.

Detaillering

In deze fase krijgt het ontwerp concrete invulling met beplanting, verlichting en eventuele technische zaken zoals een tuinhuis of overkapping. Uiteraard letten we daarbij op alle details. Van het benodigde onderhoud van de beplanting tot het grondwaterpeil, de stijl van de verlichtingsarmaturen en bouwtekeningen voor eventuele vergunning aanvragen.

Offerte

Uw tuin is nu klaar…op papier. We sluiten de ontwerpfase dan ook af met een geheel vrijblijvende offerte voor de daadwerkelijke uitvoering van uw tuinontwerp.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak?

Download hier onze brochure met meer informatie over hoe De Zeeuw Hoveniers uw tuinontwerp kan verzorgen of laat u hier inspireren door tuinen die we eerder hebben aangelegd. Uiteraard kunt u ook meteen een afspraak maken met onze tuinarchitect. Dat verplicht u tot niets en kan u veel nieuwe tuinideeën bieden. Bel ons op (0184) 61 53 53. Of stuur een e-mail naar info@dezeeuwhoveniers.nl.

Laat er geen gras over groeien – en ontdek hoe mooi úw tuin kan zijn!