Tuinonderhoud voor jarenlang zorgeloos tuinplezier

U wilt wel genieten van een mooie, prachtig verzorgde tuin maar heeft geen groene vingers? Of u heeft simpelweg geen tijd of zin om u met tuinonderhoud bezig te houden? Vertrouw het dan toe aan onze deskundige hoveniers. Ze voeren graag alle werkzaamheden voor u uit, maar worden minstens zo enthousiast als ze u mogen begeleiden in het zelf onderhouden van uw tuin. De keuze is aan u!

 

Oplossing op maat

Wilt u dat we twee keer per jaar langskomen voor het zware en specialistische snoei- en opruimwerk en wilt u de rest van het jaar zelf uw tuin bijhouden? Geeft u liever al het werk uit handen? Of wilt u samen met een professional aan uw tuin werken? Het kan allemaal. Op basis van de grootte van uw tuin, de mate van het benodigde onderhoud én uw specifieke wensen maken we een onderhoudsplan voor u. Uiteraard geven we u vooraf ook alle duidelijkheid over de kosten.

Vertrouw op enthousiaste specialisten

Al onze hoveniers zijn vakkundig opgeleid. Er is dan ook geen plant die ze niet kennen en geen boom die ze niet kunnen verzorgen. Die kennis delen ze graag met u. Ze adviseren u vol enthousiasme over bemesting, gewasbescherming, bestrijding van ziektes en boomverzorging. Als u dat wilt. Want als het voor u voldoende is dat al het werk gedegen en vlot wordt uitgevoerd, zorgen ze daar uiteraard ook voor. Uw tuingenot staat voorop. Dat is dan ook de reden dat we regelmatig met u zullen evalueren over de ontwikkeling van uw tuin en het eventueel bijstellen van het onderhoudsplan.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak?

Laat u hier inspireren door tuinen die ons eerder zijn toevertrouwd. Uiteraard kunt u ook meteen een afspraak maken voor een persoonlijke toelichting. We vertellen u graag hoe De Zeeuw Hoveniers uw tuinonderhoud kan verzorgen als u ons belt op (0184) 61 53 53. Of stuur een e-mail naar info@dezeeuwhoveniers.nl.

Laat er geen gras over groeien – en ontdek hoe mooi úw tuin kan zijn!