Tuinaanleg op tijd en binnen budget

Of onze tuinarchitect nu een tuinontwerp voor u heeft gemaakt of een collega hovenier – er komt een moment dat u de papieren schets in volle glorie in uw voor- of achtertuin wilt zien. De Zeeuw Hoveniers verzorgt die tuinaanleg graag voor u. En omdat we dat al meer dan 40 jaar doen, kunt u daarbij rekenen op een veelbeproefde, soepele en uiterst professionele manier van werken.

 

Afspraak is afspraak

Door onze jarenlange ervaring kunnen we perfect inschatten hoe lang het duurt om uw tuin aan te leggen en wat ervoor nodig is. Daarbij doen we geen onrealistische beloftes. We zorgen er liever voor dat we nakomen wat we beloven. Vooraf krijgt u dan ook een duidelijke planning met een startdatum, doorlooptijd en opleveringsdatum. Bovendien verzorgen we uw tuinaanleg in één aaneengesloten periode, waardoor de doorlooptijd zo kort mogelijk is.

Kwaliteit binnen budget

Bij de aanleg van uw tuin zijn we zeer prijsbewust om binnen uw budget en het opgegeven offertebedrag te blijven. Binnen de financiële mogelijkheden kiezen we echter wél altijd voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat zorgt er immers voor dat u jarenlang onbezorgd van uw nieuwe tuin kunt genieten. Doordat wij inkoopafspraken met leveranciers hebben, zal het u overigens nog verbazen hoe voordelig topkwaliteit kan zijn.

Minimale overlast

Bij tuinaanleg is enige overlast uiteraard niet te voorkomen. Door onze veelbeproefde werkwijze blijft overlast echter wel tot een absoluut minimum beperkt. Bovendien worden alle werkzaamheden door steeds dezelfde medewerkers uitgevoerd, zodat u iedere dag dezelfde gezichten ziet. Ook het gezicht van de tuinarchitect ziet u regelmatig, want hij begeleidt de gehele tuinaanleg voor u. Uiteraard zorgen we daarbij voor regelmatig contact met u om het verloop te evalueren en zonodig bij te sturen.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak?

Laat u hier inspireren door tuinen die we eerder hebben aangelegd. Uiteraard kunt u ook meteen een afspraak maken voor een persoonlijke toelichting. We vertellen u graag hoe De Zeeuw Hoveniers uw tuinaanleg kan verzorgen als u ons belt op (0184) 61 53 53. Of stuur een e-mail naar info@dezeeuwhoveniers.nl.

Laat er geen gras over groeien – en ontdek hoe mooi úw tuin kan zijn!