Over de Zeeuw

De Zeeuw Hoveniers ontwerpt, realiseert en verzorgt al meer dan 40 jaar de meest uiteenlopende particuliere tuinen in heel Nederland. We zijn met werknemers niet het allergrootste hoveniersbedrijf van het land – en die ambitie hebben we ook niet. Het is onze ambitie wél u de tuin te bieden die u wenst. Binnen uw budget. Binnen de planning. En binnen de mogelijkheden die uw woning en tuin bieden.

Deskundig en enthousiast tuinteam

Om dat te bereiken, hebben we precies die diensten in huis die we nodig hebben om u kwaliteit en service te bieden – en u en uw tuin de aandacht te geven die u verdient. Zo beschikken we over een eigen tuinontwerp afdeling en eigen tuinarchitecten die vol enthousiasme de meest uiteenlopende ontwerpen maken. Ook hebben we vaste medewerkers in dienst die alle werkzaamheden uitvoeren bij uw tuinaanleg en tuinonderhoud. Dit zijn doorgewinterde en deskundig opgeleide vakspecialisten met hart voor alles dat groeit en bloeit. Ze inspireren u graag – of u nu een kleine patio heeft of een grote landschappelijke tuin.

Alle denkbare werkzaamheden

Naast onze medewerkers in vaste dienst beschikken we over een groot netwerk aan specialisten en toeleveranciers. Dat zorgt ervoor dat u ons werkelijk alle denkbare werkzaamheden kunt toevertrouwen. Of het nu gaat om beplanting, bestrating, hekwerken of bijvoorbeeld de aanleg van verlichting of een tuinhuis. We dragen het prestigieuze Florakeur, dus waar u ons ook voor inzet, u kunt daarbij altijd vertrouwen op de best denkbare service en kwaliteit. Ontdek het zelf! We maken graag met u kennis.

Laat er geen gras over groeien – en ontdek hoe mooi úw tuin kan zijn. Bel ons vandaag nog op (0184) 61 53 53. Of stuur een e-mail naar info@dezeeuwhoveniers.nl.